WEBBINARIER

Alla våra utbildningar ska ge verklig effekt. Därför har de flesta av våra utbildningar en uppföljning, i form av till exempel workshops eller coachning. Allt för att kunskapen ska göra en verklig skillnad för dig och din organisation. 

Våra utbildningsledare arbetar alla i organisationer och företag med samhällsuppdrag. Där utvecklar de moderna metoder, verktyg och processer tillsammans med verksamheten därför vet och förstår de vilka utmaningar du ställs inför i din vardag. 

Välkommen att ta nästa steg i din kompetensutveckling!

ALLA

ARBETSMILJÖ

JURIDIK

LEDARSKAP

STRATEGI

HEMMA HOS

WEBBINARIER

I höst står ett nytt val för dörren. Efteråt väntar uppgiften att snabbt och effektivt ge nya förtroendevalda i fullmäktige och nämnder rätt kunskap och förutsättningar att ta sig an det politiska arbetet. Men vad ska ett bra utbildningspaket innehålla och hur förmedlas det på bästa sätt?

Under denna halvdagsutbildning kan du få en bra start i planeringen av en effektiv politikerutbildning i din kommun. Halvdagen ger dig verktygen att sätta samman en utbildning som är enkel att ge utifrån förutsättningarna i din kommun.
Inga kommande tillfällen
09:00 - 12:00
Strategisk och organiserad omvärldsbevakning är ett värdefullt verktyg i kommuner för att kunna anpassa verksamheten till ett samhälle i ständig förändring – men också för att själv kunna driva förändring.


Inga kommande tillfällen

En sund arbetsplats med medarbetare som känner engagemang, inkludering och arbetslust är en avgörande framgångsfaktor för alla arbetsgivare. Arbetsmiljön är den avgörande faktorn för medarbetarnas lojalitet, produktion, resultat och ert rykte som arbetsgivare.


Länk till inspelning när du klickar på "Läs mer"


Inga kommande tillfällen
10:00 - 10:20
Framgångsrik externfinansiering kan vara skillnaden mellan ett kommunprojekt som var en bra idé och ett projekt som blev verklighet. Men hur viktigt är det egentligen hur ansökan tas fram och formuleras? Helt avgörande, visar våra erfarenheter. Här får du en introduktion i hur du lyckas med din ansökan. 


Inga kommande tillfällen