UTBILDNINGAR MED EFFEKT

Alla våra utbildningar ska ge verklig effekt. Därför har de flesta av våra utbildningar en uppföljning, i form av till exempel workshops eller coachning. Allt för att kunskapen ska göra en verklig skillnad för dig och din organisation. 

Våra utbildningsledare arbetar alla i organisationer och företag med samhällsuppdrag. Där utvecklar de moderna metoder, verktyg och processer tillsammans med verksamheten därför vet och förstår de vilka utmaningar du ställs inför i din vardag. 

Välkommen att ta nästa steg i din kompetensutveckling!

ALLA

ARBETSMILJÖ

JURIDIK

LEDARSKAP

STRATEGI

HEMMA HOS

WEBBINARIER

Upphovsrätt, marknadsrätt och GDPR för kommunikatörer i offentlig sektor.

Är du kommunikatör i en offentlig organisation och känner dig osäker kring reglerna runt upphovsrätt och marknadsföring? I den här utbildningen får du grundläggande kunskap om regelverk som GDPR, marknadsföringslagen och upphovsrättslagen. Efter utbildningen skall du kunna undvika publiceringar som riskerar kännbara konsekvenser.
Inga kommande tillfällen
09:00 - 17:00
Lagen om offentlig upphandling (LOU) för politiker, beslutsfattare och beställare.

De senaste åren har möjligheterna ökat att använda den offentliga upphandlingen som ett verktyg för samhällsutveckling. Men det gäller att veta vilka regler som gäller för att kunna upphandla med de krav du vill. Denna heldagsutbildning ger dig kunskap om de senaste ändringarna samt tips och råd för att upphandla rätt. 
Inga kommande tillfällen
09:00 - 17:00