Utbildning ger resultat först när den används – vi kallar det för effekt

Vi vet att varje utbildning är en investering som behöver omsättas i din verksamhet för att ge effekt.

Först då kan den bli till verklig nytta för dig och din organisation. Här är personlig coachning, ledarskapsstöd och workshops med ditt arbetslag exempel på uppföljningar som ger resultat. Vi vill att varje utbildning hos oss leder till en utveckling av dig och din organisation. Därför har vi valt att ge de flesta av våra utbildningar en uppföljning som en avslutande del. Vi utformar gärna uppföljningen i samarbete med dig så att den passar din situation och ditt behov.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss på effekt@publicpartneracademy.se

Personlig coaching

När målet är att vidareutveckla dig i en ny roll så kan det vara personlig coachning som passar bäst. En coach kan hjälpa dig att ta din handlingsplan vidare och ge dig möjligheten att träna på de verktyg och metoder du lärt dig under utbildningen. Det ger dig förutsättningarna att fördjupa dina kunskaper och nå en långsiktig förändring.

Processledande workshops

Om målet är att sprida arbetssätt eller metoder så kan en eller flera workshops med dina kollegor fungerar bättre. Det kan till exempel handla om coaching av ditt arbetslag i en specifik fråga, att stärka ledarskapet hos cheferna eller att processleda en workshop med förvaltningsledning och politisk ledning för att stärka samspelet.

Vi kan genomföra skräddarsydda workshops utifrån din verksamhets behov och på en plats som ni själva väljer. Vi vet att varje utbildning behöver vårdas för att ge verklig effekt. Hör av dig så kan vi tillsammans hitta den form som bäst passar er.

Registrera din e-postadress och få nyheter och erbjudanden från Public Partner Academy.

Tack för din anmälan! Din adress lagras elektroniskt av Public Partner AB och/eller våra leverantörer. För att avregistrera dig från utskick, kontakta info@publicpartneracademy.se. Vill du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter, se våra Allmänna villkor.
Tyvärr gick något fel när ditt meddelande skulle skickas. Försök gärna senare eller kontakta oss på info@publicpartneracademy.se.