Vi förstår din vardag – därför ger våra utbildningar effekt

Våra utbildningsledare arbetar alla i organisationer och företag med samhällsuppdrag. De vet vilka verktyg och processer som ger dig och din organisation framgång. Tillsammans med dem har vi skapat en utbildningsform som följer dig i vardagen och underlättar långsiktig förändring.

Våra utbildningar är en ingång till ett varaktigt lärande. Vi vet att varje utbildning är en investering som behöver vårdas för ge effekt. Därför har vi gett våra utbildningar en form som ska garantera att kunskaperna verkligen utvecklar din verksamhet.

De flesta av utbildningarna inom Public Parter Academy har en uppföljning som gör det lättare att använda kunskaperna i verkligheten. Vissa uppföljningar kan ske i grupp för att bättre förankra kunskaperna i din organisation. Andra som personlig coachning för att hjälpa dig att förändra ditt eget arbetssätt.

Gemensamt för alla uppföljningar är att de ger dig ett större värde av din utbildning. Våra utbildningsledare har lång erfarenhet av offentliga organisationer. De arbetar i samma verksamheter som du och vet vilka utmaningar du möter. Dagligen utvecklar de verktyg, metoder och processer som passar särdragen i demokratiskt styrda och offentligt finansierade verksam­heter.

En del av Public Partner Group
Public Partner Academy är en del av Public Partner Group. Här finns även Public Partner Management, vårt konsultföretag som genom sin starka position bidragit till bestående värden i offentliga organisationer sedan 2010, samt Public Partner Interim, vårt rekryteringsbolag som är specialiserade på tillsättande av interima chefstjänster inom offentliga organisationer.

Public Partner Academy utbildar och inspirerar utifrån verkligheten.

Kontakt

Staffan Lönner
Chef Public Partner Academy
Tel. 0702-083006
info@publicpartneracademy.se

Registrera din e-postadress och få en värdecheck på 1000 kronor att använda till valfri utbildning (giltighetstid ett år).

KLICKA HÄR