Medarbetare

Staffan Lönner

chef Public Partner Academy

​​För mig är kompetensutveckling en av grundstenarna till det som får oss att växa och finna engagemang – oavsett yrke och roll. När vi människor utvecklas så gör även våra verksamheter det. 

Utbildning fungerar även som en katalysator för att vilja lära sig nytt eller bli bättre på det man redan lärt sig. Här finns en likhet med idrott: vill du bli bättre måste du fortsätta träna, låta dig coachas och utveckla din teknik. 

Därför har de flesta av Public Partner Academys utbildningar ett nästa steg för att ge dig möjligheten att fortsätta din individuella utveckling, till exempel genom uppföljningsträffar eller coachning. Ett nästa steg kan även involvera ditt team eller dina medarbetare genom att vi gör en workshop tillsammans med dem, eller på annat sätt anpassar steget till att passa din verksamhet. 

Vi har valt att kalla vår uppföljningen för Effekt och du hittar de olika stegen tillsammans med presentationen av respektive utbildning. 

Vi vill att investeringen du gör i din utbildning inte bara blir ett engångstillfälle utan ingången till varaktigt lärande. 

Välkommen till Public Partner Academy! 

Staffan Lönner, chef Public Partner Academy

Public Partner Academy

Hornsgatan 1,
118 46 Stockholm
Karta
Epost: info@publicpartneracademy.se
Telefon: 0702-083006

Registrera din e-postadress och få en värdecheck på 1000 kronor att använda till valfri utbildning (giltighetstid ett år).

KLICKA HÄR