Heldagsutbildning inklusive Dimensions personlighetsprofil och Drives motivationsprofil från TalentQ med Sofia Lindström.

Självmedvetna ledare är mer lyhörda och har lättare att anpassa sitt ledarskap för att direkt påverka framgången för sina team och sin organisation som de verkar inom.

Målet med utbildningen Self Awareness är att ge dig som deltagare en gedigen bas av självmedvetenhet samt förmågan att kunna rikta uppmärksamhet mot de områden som kräver aktivt arbete för vidareutveckling av dig själv och ditt ledarskap. Som deltagare kommer du också att identifiera dina styrkor och svagheter i ditt personliga ledarskap.

Utbildningen passar för ledare och blivande ledare som vill utveckla sin egen självkännedom tillsammans med en personlig kartläggning och som ser potentialen att bli mer medveten i sin yrkesroll.

Utbildare:

Sofia Lindström, konsult och utbildare på TQ Nordic, hon är utbildad sociolog med fokus på kultur och värderingar. Sofia har flera års erfarenhet av forskningsbaserad psykometriska tester som ger organisationer bästa förutsättningar att rekrytera rätt tillsammans med verktyg och lösningar för att utveckla individer och grupper. Sofia utvecklar och utbildar företag främst inom People & Culture och har som målsättning att varje medarbetare och ledare ska komma till sin bästa rätt och samtidigt, på ett hållbart sätt, skapa värde för sin organisation.

Boka

AKTUELLT

Självledarskap/Self Awareness – 14/9

Heldagsutbildning inklusive Dimensions personlighetsprofil och Drives motivationsprofil från TalentQ med Sofia Lindström. Självmedvetna ledare är mer lyhörda och har lättare att anpassa sitt ledarskap för att direkt påverka framgången för sina team och sin [...]

Registrera din e-postadress och få nyheter och erbjudanden från Public Partner Academy.

Tack för din anmälan! Din adress lagras elektroniskt av Public Partner AB och/eller våra leverantörer. För att avregistrera dig från utskick, kontakta info@publicpartneracademy.se. Vill du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter, se våra Allmänna villkor.
Tyvärr gick något fel när ditt meddelande skulle skickas. Försök gärna senare eller kontakta oss på info@publicpartneracademy.se.