20 minuter om ”Omvärldsbevakning på kommunal nivå”

Måndagen den 14 mars bjöd Public Partner Academy till ett webbinarium med temat – Omvärldsbevakning på kommunal nivå.

I den här webbsändningen fick deltagare en 20-minuters introduktion om:

  • Grunder för kommunal strategiutveckling
  • Identifiera omvärldsfaktorer idag och för framtiden
  • Identifiera långsiktigt hållbara konkurrensfördelar, VRIO-ramverket
  • Analysera resultat och rekommendation för framtid

Här kan Ni se webbsändningen i efterhand.

Föreläsare:

Lotten Svensson, Ekonomie doktor med erfarenhet av förändringsarbete i kommunal och statlig tjänst. Inriktning strategiskt entreprenörskap och metodutveckling för landsbygdskommuner och deras samverkan med lokalt näringsliv. Meriterad lärare på högskolenivå och lång erfarenhet av kursutveckling och pedagogisk utveckling. Undervisar i strategi, projektledning, marknadsföring, affärsutveckling och tekniskt ledarskap.

Elin Liljebäck Nilsson, Pol. master i offentlig förvaltning med inriktning policyanalys. Mångårig ledarerfarenhet med fokus på utveckling av kommuner som organisation och geografiskt område samt kommunikation. Undervisar i kommunal förvaltning.

Detta webbinarium är en introduktion till vår utbildning på samma tema,
Omvärldsbevakning på kommunal nivå, utbildningen är uppdelad i tre olika block med start den 8:e april. Läs mer här!

AKTUELLT

Självledarskap/Self Awareness – 14/9

Heldagsutbildning inklusive Dimensions personlighetsprofil och Drives motivationsprofil från TalentQ med Sofia Lindström. Självmedvetna ledare är mer lyhörda och har lättare att anpassa sitt ledarskap för att direkt påverka framgången för sina team och sin [...]

Registrera din e-postadress och få nyheter och erbjudanden från Public Partner Academy.

Tack för din anmälan! Din adress lagras elektroniskt av Public Partner AB och/eller våra leverantörer. För att avregistrera dig från utskick, kontakta info@publicpartneracademy.se. Vill du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter, se våra Allmänna villkor.
Tyvärr gick något fel när ditt meddelande skulle skickas. Försök gärna senare eller kontakta oss på info@publicpartneracademy.se.