20 viktiga minuter som ger dig en inblick i hur du kommer igång med ditt arbetsmiljöarbete.

Torsdagen den 24 februari bjöd Public Partner Academy till ett webbinarium med temat – Så kommer du igång med ditt arbetsmiljöarbete.

I den här webbsändningen fick deltagare en 20-minuters introduktion i HUR:et.

  • Hur du kommer igång
  • Hur du engagerar
  • Hur du inkluderar

Och sist men inte minst:

  • Hur du skapar uthållighet

Här kan Ni se webbsändningen i efterhand.

Föreläsare är Lotta Vikström med flera års erfarenhet av det systematiska arbetsmiljöarbetet och med fokus på den organisatoriska och sociala arbetsmiljön. Under åren 2017-2020 var hon djupt engagerad i ett forskningsprojekt på Arbets-och miljömedicin och har under åren utbildat, engagerat och inkluderat hundratals chefer och medarbetare i det viktiga SAM-och OSA-arbetet. Våren 2021 grundade hon sin egen verksamhet inom arbetsmiljö – BeBest AB – En inkluderande arbetsmiljöresa.

Detta webbinarium är en introduktion till våra utbildningar på samma tema,
Äg din arbetsmiljöresa – för dig som är chef, kommande tillfällen: 7 april och 5 maj.
Engagemang i arbetsmiljöresan – för dig som medarbetare, kommande tillfälle: 8 april och 6 maj.

 

AKTUELLT

Självledarskap/Self Awareness – 14/9

Heldagsutbildning inklusive Dimensions personlighetsprofil och Drives motivationsprofil från TalentQ med Sofia Lindström. Självmedvetna ledare är mer lyhörda och har lättare att anpassa sitt ledarskap för att direkt påverka framgången för sina team och sin [...]

Registrera din e-postadress och få nyheter och erbjudanden från Public Partner Academy.

Tack för din anmälan! Din adress lagras elektroniskt av Public Partner AB och/eller våra leverantörer. För att avregistrera dig från utskick, kontakta info@publicpartneracademy.se. Vill du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter, se våra Allmänna villkor.
Tyvärr gick något fel när ditt meddelande skulle skickas. Försök gärna senare eller kontakta oss på info@publicpartneracademy.se.