20 viktiga minuter som ger dig en inblick i vad som krävs för att lyckas med Er EU-bidragsansökan.

Torsdagen den 27 januari bjöd Public Partner Academi till ett webbinarium med temat – Nyckeln för att lyckas med Er EU-bidragsansökan.

I den här webbsändningen fick deltagare en 20 minuters introduktion i hur ansökningsprocessen ser ut för projekt inom EU-fonder och svenska finansiärer som Tillväxtverket, Vinnova och Leader och hur man ska söka, hitta matchning och arbeta med problemformulering och budgetering.

Här kan Ni se webbsändningen i efterhand.

Föreläsaren är Lotten Svensson, Ekonomie doktor med erfarenhet av förändringsarbete i kommunal och statlig tjänst. Inriktning strategiskt entreprenörskap och metodutveckling för landsbygdskommuner och deras samverkan med lokalt näringsliv med lång erfarenhet av att skriva och processleda arbete med ansökningar och ett antal beviljade ansökningar på meritlistan.

Detta webbinarium är en introduktion till vår heldagsutbildning på samma tema, kommande tillfällen 10/3, 12/4.

Läs mer om – Ansökningsförfarande av externa medel till kommunala projekt och verksamheter, här.

 

AKTUELLT

Självledarskap/Self Awareness – 14/9

Heldagsutbildning inklusive Dimensions personlighetsprofil och Drives motivationsprofil från TalentQ med Sofia Lindström. Självmedvetna ledare är mer lyhörda och har lättare att anpassa sitt ledarskap för att direkt påverka framgången för sina team och sin [...]

Registrera din e-postadress och få nyheter och erbjudanden från Public Partner Academy.

Tack för din anmälan! Din adress lagras elektroniskt av Public Partner AB och/eller våra leverantörer. För att avregistrera dig från utskick, kontakta info@publicpartneracademy.se. Vill du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter, se våra Allmänna villkor.
Tyvärr gick något fel när ditt meddelande skulle skickas. Försök gärna senare eller kontakta oss på info@publicpartneracademy.se.