Med anledning av de skärpta restriktionerna för allmänna sammankomster som presenterades den 10 januari vill vi förtydliga att våra utbildningar har max 20 sittande deltagare i grupper om max 8 och därmed inte berörs av rådande begränsningar.

Vi jobbar nära de utbildningslokaler som vi anlitar för att säkerställa minskad trängsel och uppmanar deltagare med sjukdomssymtom att stanna hemma. Vi följer noggrant nya direktiv från myndigheterna och anpassar oss till envar tid efter det för att sätta din säkerhet i fokus.

Verksamheters framgångsfaktor är utveckling och utveckling sker bland annat genom kompetensutveckling. Det är därför viktigt att ni som organisation inte tappar fart eller skjuter upp det Ni behöver göra bara för att pandemin inte riktigt släpper taget. Av den anledningen har vi tagit fram fler digitala format på våra utbildningar, ni hittar dem i vår presentation av våra utbildningar. Välkommen att boka din nästa utbildning med effekt!

Väl mött

/Staffan
Chef Public Partner

AKTUELLT

Skärpta restriktioner – fler digitala utbildningskoncept!

Med anledning av de skärpta restriktionerna för allmänna sammankomster som presenterades den 10 januari vill vi förtydliga att våra utbildningar har max 20 sittande deltagare i grupper om max 8 och därmed inte berörs av rådande begränsningar. Vi har också tagit fram fler digitala format på våra utbildningar.

Utbildning som ger effekt

Staffan Lönner driver nystartade utbildningsföretaget Public Partner Academy. Här breddas Public Partners erbjudande till att inkludera kompetensutveckling för alla med samhällsuppdrag. Med hjälp av utbildningsledare med bred kunskap om offentlig verksamhet erbjuds utbildningar som ger en långsiktig effekt.

Registrera din e-postadress och få en värdecheck på 1000 kronor att använda till valfri utbildning (giltighetstid ett år).