De flesta av våra utbildningar kan vi hålla på plats hos er, i er miljö och med era egna utvalda medarbetare och då anpassat just efter ert nuläge och utmaning. Vi kallar konceptet ”Hemma hos”.

Att vilja ha en anpassad variant av en utbildning är inte ovanligt. Konceptet erbjuder en rad fördelar.

Vi anpassar utbildningen efter era specifika behov och erbjuder den vid en tidpunkt och ett sammanhang som passar er bäst. Det blir enklare att inkludera alla medarbetare i er organisation som behöver få ta del av samma kunskap.

Det är inte helt ovanligt att flera kommuner/organisationer har liknande utmaningar och kan genom en anpassad och gemensam utbildning samarbeta, utveckla och lösa dessa tillsammans i en gemensam plattform. Här har vi flera goda exempel på hur ett första gemensamt steg har varit just utbildning där effekten har varit utveckling och samverkan.

Kombinera gärna med vårt ”Effekt” erbjudande så har Ni en bra plan.

Kontakta oss så hittar vi tillsammans den perfekta lösningen för er.

info@publicpartneracademy.se

AKTUELLT

Självledarskap/Self Awareness – 14/9

Heldagsutbildning inklusive Dimensions personlighetsprofil och Drives motivationsprofil från TalentQ med Sofia Lindström. Självmedvetna ledare är mer lyhörda och har lättare att anpassa sitt ledarskap för att direkt påverka framgången för sina team och sin [...]

Registrera din e-postadress och få nyheter och erbjudanden från Public Partner Academy.

Tack för din anmälan! Din adress lagras elektroniskt av Public Partner AB och/eller våra leverantörer. För att avregistrera dig från utskick, kontakta info@publicpartneracademy.se. Vill du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter, se våra Allmänna villkor.
Tyvärr gick något fel när ditt meddelande skulle skickas. Försök gärna senare eller kontakta oss på info@publicpartneracademy.se.