De flesta av våra utbildningar kan vi hålla på plats hos er, i er miljö och med era egna utvalda medarbetare och då anpassat just efter ert nuläge och utmaning. Vi kallar konceptet ”Hemma hos”.

Att vilja ha en anpassad variant av en utbildning är inte ovanligt. Konceptet erbjuder en rad fördelar.

Vi anpassar utbildningen efter era specifika behov och erbjuder den vid en tidpunkt och ett sammanhang som passar er bäst. Det blir enklare att inkludera alla medarbetare i er organisation som behöver få ta del av samma kunskap.

Det är inte helt ovanligt att flera kommuner/organisationer har liknande utmaningar och kan genom en anpassad och gemensam utbildning samarbeta, utveckla och lösa dessa tillsammans i en gemensam plattform. Här har vi flera goda exempel på hur ett första gemensamt steg har varit just utbildning där effekten har varit utveckling och samverkan.

Kombinera gärna med vårt ”Effekt” erbjudande så har Ni en bra plan.

Kontakta oss så hittar vi tillsammans den perfekta lösningen för er.

info@publicpartneracademy.se

AKTUELLT

Utbildning som ger effekt

Staffan Lönner driver nystartade utbildningsföretaget Public Partner Academy. Här breddas Public Partners erbjudande till att inkludera kompetensutveckling för alla med samhällsuppdrag. Med hjälp av utbildningsledare med bred kunskap om offentlig verksamhet erbjuds utbildningar som ger en långsiktig effekt.

Marknadsansvarig projektledare Public Partner Academy

Vill du vara med och bygga upp vårt nystartade utbildningsföretag Public Partner Academy. Här samlar vi ledarskapsutbildningar och kompetensutveckling för chefer och medarbetare inom offentlig sektor och organisationer/företag med samhällsuppdrag. I din roll blir du [...]

Registrera din e-postadress och få en värdecheck på 1000 kronor att använda till valfri utbildning (giltighetstid ett år).

KLICKA HÄR